LYSTRING LEDARSKAP!

Ingen har sagt någon tid om imorgon så då bestämmer JAG
Imorgon kl 14,00 ska ni alla befinna er på Sturegymnasiet för genrep
Ingen, vad jag vet, har skrivit låttext så LÄXA till alla. Skriva rim!!!
Vi har inte råd under några som helst omständigheter, att inte komma bland dem bästa på talangtävlingen på tisdag.
Så se fanemej till att aktivera er nu, imorgon ska det sjungas, dansas och trallas för glatta livet och bra ska det bli!!

SE IMORGON!!!!!

tesfes

Glöm inte!


Lovade Sanna att påminna er alla om enkäten vi måste göra!
Finns, för er som missat det, på sturegymnasiet.se och går väldigt snabbt att göra!

/Elenor

hej vänner

såg era kommentarer tess,per och lollo. jag har för mig att vi inte satte upp lollo på något men jag har sagt till henne att hon kan vara med på mina bullar, heheheeeeeeeehehe (kul). Men är det någon som köper sill? Det måste vi faktiskt ha.

Ska vi träffas på måndag och öva inför studenttävlingen? Ni är medvetna om att vi måste vinna väl? Är det någon som har filat på låten? Vilken låt ska vi rimma till?

Många frågor,ge mig svar.
puss och kram ,bisse

när vi ändå är på g tycker jag att vi ger alla våra pussar till mimmi och ber henne att KRYA PÅ SIG! jag är ensam som enda 91...

Dags för enkät......

Hej
Jag lovade att jag skulle höra av mig när jag visste hur ni skulle kunna svara på Stures enkät: Självklart är det så att ni har fått dispens men bara så till vida att ni inte behöver svara på den samtidigt. Besvara den det  måste ni men ni väljer själva när ni gör det, bara det sker någon gång mellan  v. 48 och fram till fredag v. 49. Bra, eller hur.
Gör så här: Gå in på Stures hemsida, på höger sida finns det en länk - Enkätundersökning, klicka på den, logga in och besvara sedan frågorna. Det tar ca 10 min att kryssa i vad ni tycker och tänker om er psykosociala miljö på Sture. När ni har gjort färdigt enkäten - skicka mig ett sms eller mail, så jag vet att ni fullföljt era åliggande.

Jo, när det gäller Göteborg den 17: december så har jag bokat skolans minibuss och nu hoppas vi på att Solveig ger sitt godkännande till att Markus får köra...håll tummarna. Vi hörs mer om det senare - dess för innan ska vi ju faktiskt ha en fest, med SFI:arna, de hälsar förresten och ser fram mot den kvällen.

Så håll lite koll på bloggen så ni håller er uppdaterade.....

Ha det nu så bra ute på er praktik, vi hörs
Kram
Sanna

RSS 2.0