Ett sista försök?

Jag sitter här i bilen på väg hem från en familjetripp till Eskilstuna, där pappas släkt bor, och kom plötsligt att tänka på den här bloggen och vår kära klass i allmänhet.
Hur kommer det sig att vi har tappat intresset av att skriva och läsa också, antar jag, här? Vart har sp06l-andan tagit vägen? Jag saknar den!
Vi har ett halvår kvar tillsammans, 5 halvår bakom oss. En termin, 3-4 månader, är inte mycket. Eller vad säger ni? Och ändå är det en himla massa vi ska hinna med. En massa roliga saker!

Jag hade tyckt det var jättekul om vi kunde dokumentera vår sista termin tillsammans här på bloggen. Att någon skrev något varje vecka, plockar fram höjdpunkter och missöden som hänt under den gågna veckan, och skriver om dem här, på sitt speciella sätt så vi andra kan få oss ett gott skratt. Vad tycker ni?

Självklart känner jag min klass! Jag vet att det vore hopplöst att sätta upp ett schema eller några måsten xD. Men är det inte en rolig idé? Jag kan själv mycket väl tänka mig att skriva här ibland.

Eller är det rent ut sagt hopplöst? Är det ingen idé alls att ens försöka?


Till något annat. Jag är lite nyfiken. Vi har inte många timmar i veckan tillsammans nu för tiden och det känns som om jag inte har någon koll alls längre (vilket ni vet att jag gärna har; tycker är roligt att ha). Vad ska alla göra efter gymnasiet? Hur ser era framtidsplaner ut?
Och lite närmare i tiden; vilka ska gå på balen? Vilka ska ni gå med?
Och mer generellt: vad ska ni hitta på under vår sista termin? Vad ska ni göra på sport- och påsklovet?
Min poäng: vad har ni för er nu för tiden?
Jag hade tyckt det var roligt att veta 8).

/Lust

RSS 2.0